Vitamin C untuk sembuhkan Covid19?

Mengikut kajian Kementerian Kesihatan Malaysia, 57% pesakit COVID19 yang berada di ICU pulih dan dibenarkan discaj (tanpa komplikasi) setelah diberi dos VITAMIN C YANG TINGGI.

Lebih mengejutkan, sebanyak 71% kematian dilaporkan di kalangan mereka yang TAK MENGAMBIL DOS VITAMIN C ini.

Cuba bayangkan pesakit COVID19 di ICU diberi Vitamin C untuk sembuh, apatah lagi KITA YANG NAK ELAK DARI VIRUS COVID19 NI? 😱😨

Pengambilan Vitamin C sudah tentu boleh bantu ELAK JANGKITAN COVID19.

Untuk mengelakkan jangkitan virus pandemik dan tingkatkan sistem imun ini, bukan hanya Vitamin C sahaja yang dapat membantu. Anda juga perlu tahu ada lagi beberapa bahan nutrisi terbaik dunia yang boleh bantu nak elak jangkitan ini!

#1
Pengambilan buah Camu-Camu yang sangat bernutrisi tinggi kerana:
✅ kandungan Vitamin C 60 kali ganda lebih tinggi dari buah oren
✅ kandungan Vitamin C yang paling mudah diserap berbanding buahan yang lain
✅ mengandungi antioksidan seperti polyphenols, carotenoids, flavonoids, anthocyanin, asid gallic dan asid ellagic yang menguatkan lagi sistem imun badan lebih2 lagi perokok.
✅ mengandungi banyak mineral yang mampu menguatkan sistem imun badan seperti Zinc, Magnesium dan Manganese

#2
Untuk membendung jangkitan COVID19, nutrisi dari Cendawan Susu Harimau didapati mampu melindungi dan menguatkan paru-paru. Cendawan kategori eksotik ini amat berkhasiat untuk melegakan batuk, selesema, radang paru-paru dan asma. Jelas kita ketahui, virus COVID ini akan menyerang paru-paru 🤐😱

#3
Vitamin D juga dapat MENURUNKAN RISIKO COVID19 sebanyak 700%. Kalau ikut kajian sains, vitamin ini ada hampir 3000 reseptor di seluruh badan, menunjukkan betapa pentingnya vitamin ini terhadap perlindungan tubuh anda. Tapi yang sedihnya bila 67.4% rakyat Malaysia mempunyai masalah kekurangan vitamin ini!


Cuba bayangkan jika kita gabungkan keempat-empat bahan ini iaitu Vitamin C, buah Camu-camu, Cendawan Susu Harimau dan Vitamin D, sudah tentu SISTEM IMUN BADAN BERTAMBAH KUAT dan jangkitan pandemik dapat dielakkan.

Untuk pengetahun anda, perlindungan melalui cendawan kategori eksotik ini sukar diperolehi dan harga pasarannya mencecah RM2,000 bagi 1KG! 🤯 Jadi, macam mana nak dapatkan semua superfood di atas? 😩😩

Saya boleh bantu anda mendapatkan perlindungan dari keempat-empat nutrisi yang disebutkan tadi.
❌ tak perlu ambil sampai empat jenis suplemen dalam 1 masa
❌ tak perlu keluar duit sampai ratusan ringgit

Semua ini ada dalam Eskayvie Diffenz.

Eskayvie Diffenz, gabungan Cendawan Susu Harimau, Buah Camu-Camu, Vitamin D dan Vitamin C di dalam satu tablet.